Kick-off & event

Kick-off & event

Gone Paddling tilbyr opplevelsesturer for bedrifter, skoleklasser, barnehager og organisasjoner, samt konferanser, kurs, aktiviteter og spesialtilpasset event i Bergen. I samarbeid med Biologen kan vi levere full pakke med konferanserom for opptil 70 personer.

Kickoff og event i Bergen – unike opplevelser i naturen

Vi har lavvoer som egner seg utmerket for dem som vil ha en annerledes opplevelse i naturen, nesten uansett vær og vind. Våre lavvoer egner seg meget godt til middag under konferansen, firmafesten, bryllupet eller venneturen.

Hvorfor spise middag på en vanlig restaurant som er veldig klassisk og tradisjonell med høy faktor av formelle antrekk, når dere kan ha et bedre måltid i lavvoen hvor vi garanterer et uformelt antrekk i meget hyggelig atmosfære? Vi rigger til lavvoen for dere med levende lys, fyr på bålet og reinskinn på benkene. Man får ikke en mer romantisk atmosfære på en konferanse en dette. Mens kokken tilbereder ett gourmetmåltid, kan dere slappe av i hyggelige omgivelser å la dagens inntrykk av alle aktivitetene synke inn.

Alle våre aktiviteter foregår på, kanskje «Norges vakreste øy», Herdla.

Bedriftevenementene kan skreddersys etter eget ønske. Aktiviteter kan også bestilles enkeltvis. La oss hjelpe dere med ett godt arrangement med trygge rammer.

Dersom du er overbevist og vil benytte deg av Gone Paddling AS sine tjenester innen kickoff og event i Bergen, ordner vi med transport.

Velkommen til Herdla – 35 min fra Bergen sentrum.

Jeg vil vite mer!